Go-development

Go-development

Go-development is mijn site waar ik al mijn projecten opzet Op deze pagina leg ik iets meer uit over hoe ik dat heb gemaakt. Ik ga hier voornamelijk praten over mijn laatste website en niet te veel over mijn eerdere versies van go-developmen. Inleiding
Hoe heb ik het ontworpen?
Hoe is het gebouwd?
Oudere versies en hoe die zijn gemaakt

Hoe heb ik het ontworpen?
Ik heb de wireframes van de website ontworpen in microsoft paint en ik heb daarna het ontworpen in canva voor de high-vedelity wireframe. De inspiratie van de webiste heb ik gevonden door gewoon naar andere sites te kijken en te zeggen dat vind ik leuk en dat op mijn manier na te maken. Dit werkte redlijk goed. Ik heb de animaties ook zelf bedacht ook al zijn ze best simpel.
Hoe is het gebouwd?
Ik heb besloten om hem helemaal zelf te maken zonder wordpress of iets in die richting ik heb wel besloten om owl carousel te gebruiken en andere handige plugins zoals less im plaat van css. LESS vind ik persoonlijk erg fijn om te grebruiken. De mappen structuur is opgebouwd met een public en een app. Ik heb vedder redelijk veel php gebruikt en de projecten pagina word ingeladen uit een database. Op de website worden er programmeertalen gebruikt zoals: HTML, LESS, PHP, javascript en SQL.
Oudere versies van go-development
De eerdere versies waren gemaakt met wordpress. Daarvan zijn hieronder ook foto's te vinden. Ik heb de website gebouwd met wordpress omdat ik daar graag meer van wilde leren het was een custom theme voornamelijk gemaakt in php html en css.
Voor meer vragen over dit project kan je mij berijken via de contact pagina)