Hey, Mijn naam is Gert Oldenburg

Welkom op mijn pagina waar ik al mijn avonturen deel!

Programmeren | Software development

Ik spendeer veel tijd aan programmeren en het bouwen van websites en applicaties, wat ook mijn hobby is. Je kunt hiervan projecten vinden op mijn projecten pagina.

Electronica | Robotica | 3d-Printen

Ook vind ik elektronica en robotica leuk. Ik heb zelf ook een 3D-printer en vind het leuk om in mijn vrije tijd te sleutelen aan projecten die te vinden zijn op de projectpagina.

Gamen | Game development

En ik speel graag games in mijn vrije tijd, eigenlijk best wel vaak. En momenteel ben ik bezig met het ontdekken van gamedevelopment.

over mij

Hey!

Ik ben Gert Oldenburg, 16 jaar oud. Momenteel volg ik een opleiding in Sotware Developmen. Hoewel ik pas in het eerste jaar zit, ben ik al redelijk lang bezig met programmeren voor mijn eigen plezier.
Thuis werk ik aan mijn eigen projecten, waarover ik hieronder meer zal vertellen. Programmeren is niet alleen een hobby voor mij, Maar ook iets wat ik later wil gaan doen als werk.

Meer Informatie kan je vinden op mijn "Over Mij" pagina.

Projecten

Ik programmeer al redelijk lange tijd. In die tijd heb ik veel projecten gemaakt. Hieronder naast vijf van mijn beste projecten. Op de projectenpagina zijn nog meer projecten te vinden. Ik niet al mijn projecten erop staan want sommige zijn te klein om een tekst over te schrijven. Mijn projecten zijn voornamelijk gebaseerd op web, applicaties, robotica en 3d-printen. Via de link hieronder kun je mijn volledige portfolio bekijken.

Projecten pagina ->

contact