Over mij

Hey!

Mijn naam is Gert Oldenburg. Ik ben 16 jaar.
Mijn hobby is programmeren. Ik ben bijna altijd aan het programmeren aan verschilende projecten. Ik woon in Nieuwendijk dat ik een klein dorpje in noord-brabant.

Hoe lang ik al programmeer
Ik programmeer al sinds het 2e op de middelbare school toen deed ik vanaf thuis op mijn laptop werken aan het maken van roblox games. in het 3e moest ik 2 weken op stage en ik heb toen stage gelopen bij Design Bytes. Design Bytes is een web bureau in Nieuwendijk. daar mocht ik werken aan het maken van mijn eigen website. Daarvoor heb ik de w3schools gebruikt voor het leren van programmeren. En ik heb de website geprogrammeerd in notepad++. In het 4e moest ik een half jaar elke vrijdag stagelopen dat heb ik gedaan bij NEXTCAP. daar heb ik vooral geleerd hoe ik om moet gaan met Wordpress. Momenteel doe ik de opleiding software development curio Breda. Deze opleiding duurt 4 jaar maar ik doe deze versnelt naar 3 jaar.

Vaardigheden
Als ik aan het programmeren ben ben ik meestal aan het schrijven in talen zoals: HTML, CSS, javascript, PHP, SQL, jquery, bootstrap, C#, c++ (arduino), java en python. De meeste talen waarin ik schrijf zijn web gericht.
Ik ben vedder ook nog bezig met databases en servers.

Wat ik leuk vindt
Ik vind het leukste om aan projecten te sleutelen dat doe ik voornamelijk web gericht de back-end en front-end maar ik vind native projecten ook heel leuk om te doen. Ik vind het vooral leuk om te zien hoe een project tot leven komt. bijvoorbeeld bij mijn wall-e robot was het voor meerdere maanden dat ik er tijd instopte maar nog niks te laten zien had todat ik alles in elkaar ging zetten.

toekomst
Ik wil het liefst later op een web bureau zitten of richten robotica gaan. maar zoals het er nu uitziet kan die mening snel veranderen.

Met vriendelijke groet,
Gert Oldenburg / onki